Alltså

 

Alltså man vill ju inte vara en gnällkärring (fast det är väl det man är :P) men vad är grejen med att det är så extremt olika stora bilder i luciabilagan??

Visst, man kan gå in på bildspelet på vk:s hemsida (här är Hardy btw) och få alla bilderna högupplösta, men ändå!

Jag menar, kolla på bilden! Inget ont om de andra barnen på samma sida, men varför får de bilder som är dubbelt så stora som Hardy och Williams?

Och den ovanför Hardy! Den tar ju typ upp hela sidan!! Oo

 

Det är inte utan att man börjar misstänka att somliga kanske är släkt med somliga som sitter på VK och layoutar......

:P


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Eller så beror det på att den stora inte skulle bli bra som en liten bild när det är så mycket som händer. Lite som en tatuering, skulle bara flyta ihop och bli småttigt :P samma med dom andra som är fler. Däremot borde väl alla som bara är en på sin bild ha samma stl :)

2011-12-13 @ 19:12:17
Postat av: Malin

Jo, kanske det.. men det stämmer ändå inte i längden! Pepparkaksgumman till vänster t.ex? Dessutom finns det bilder på 3-4 barn tillsammans som de har gjort så små att det bara är pixlar i ansiktet på dem!

Och bilden ovanför Hardy är ändå oproportionerligt stor vilka argument man än använder!! :P

2011-12-13 @ 20:08:46
URL: http://barbamalin.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Haha, ja jag har ju inte sett resten men det lät ju faktiskt skumt. Dom borde lägga till en extra bilaga istället, så alla får bli nöjda :)

2011-12-14 @ 08:00:20
URL: http://candied.blogg.se/
Postat av: Josefin

Du får fråga Magnus på jobbet hur han gjorde till nästa år. Bilden på hans två flickor var jättestor (och jättefin). Jag har haft tur två år i rad att få lagom stor bild. Typ mitt emellan stor. Jag håller med om att alla bode få den storleken på bilden. Då skulle alla bli nöjda. Alla barn är ju lika söta och lika mycket värda!

2011-12-16 @ 22:19:06
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0